Mini Wafelijzer
Wafels

Mini wafelijzer

Een mini wafelijzer is ideaal voor eenpersoonshuishoudens, op reis of als kleinere wafels de voorkeur hebben. De mini-versies van klassieke wafelijzers zijn hiervoor bijzonder geschikt, waardoor ze ook populair zijn bij kinderen. Qua functie verschillen ze niet van de grotere verwanten.

Helaas, of misschien juist wel het gelukkig, zijn er niet heel veel verschillende merken voor dit soort wafels, die ook goede wafelijzers leveren. Wij beperken ons tot het merk Bestron, gewoon goed, en veel beter dan de vele onduidelijke en onbekende merken waarvan je voor een habbekrats een mini wafelijzer kunt kopen.

Je hebt er immers niets aan als je de handleding niet kunt lezen, of wanneer het apapraat binnen no time kapot is.

Kleine wafelijzers voor klassieke wafels

Met de Bestron mini wafelijzer maak je in een handomdraai kleine wafels in klassieke ronde vorm. Het model heeft een vermogen van 550 W en is geschikt voor wafels met een maximale diameter van 10 cm. Voorzien van een antiaanbaklaag, voorkomt het dat de wafels aan het strijkijzer blijven kleven. Het warmte-geïsoleerde handvat en de antislipvoetjes maken het gebruik van de Bestron miniwafelijzer gemakkelijker.

Tips voor een kleine wafelijzers

Antiaanbaklaag: Idealiter is het mini wafelijzer voorzien van een antiaanbaklaag. Het zorgt ervoor dat het beslag niet aan de borden blijft plakken en aanbrandt terwijl de wafels worden bereid. De coating maakt het reinigen van de panelen een stuk eenvoudiger. Daarnaast kun je meerdere wafels achter elkaar bereiden omdat je ze niet van tevoren hoeft schoon te maken.

Prestaties: Miniwafelijzers zijn minder krachtig dan andere modellen omdat ze veel kleiner zijn. Gemiddeld moet je rekening houden met vermogens tussen de 500 en 800 W, wat tot uiting komt in de zwakkere warmteontwikkeling en dus langere bereidingstijden.

Temperatuurregeling: Om de wafels met het mini wafelijzer zo lekker mogelijk te bakken, is temperatuurregeling aan te raden. Afhankelijk van het model werkt dit automatisch of moet je het zelf doen. Welke vorm het is, vindt u in de productbeschrijving van de fabrikant. In de meeste gevallen is de temperatuur van het mini wafelijzer maar in een paar stappen in te stellen, wat invloed heeft op de bereidingstijd.

In vergelijking met veel minder bekende merken, komt het volgende wafelijzer als beste uit de bus.

Bestron mini wafelijzer voor klassieke wafels

Wafelijzer om te genieten van een vers bereide mini wafel (Ø 10 cm), rond. Ideaal voor gezinnen met kinderen of als kleine snack tussendoor.
Ook geschikt voor wafelfeesten of als klein cadeautje bij kinderverjaardagsfeestjes, Pasen, familiefeesten of met Kerstmis.
Voordelen van de antiaanbaklaag: Bakken zonder aanbranden en plakken, gemakkelijk verwijderen, gemakkelijker afspoelen.
Automatische temperatuurregeling met bedrijfsindicatielampje en gereedheidsindicatie, warmte-geïsoleerde handgreep, stevige standaard door antislipvoetjes, ruimtebesparend ontwerp.

Bestron mini-wafelijzer voor klassieke wafels,

Bestron mini-wafelijzer voor klassieke wafels,

Wafelijzer met antiaanbaklaag, voor kinderfeestjes, Familiefeest, Pasen of Kerst, retro design, 550 Watt, kleur: rozeWilhelmus Hengstmengel heeft een passie voor voortreffelijk eten en heerlijke snacks. Hij heeft een voorliefde ontwikkeld voor verse, regionaal geteelde producten zonder lange aanvoertijden en transportafstanden.

Wafelijzer met antiaanbaklaag, voor kinderfeestjes, Familiefeest, Pasen of Kerst, retro design, 550 Watt, kleur: roze

Zelfde apparaat, echter kleur: mint

Zelfde apparaat, echter kleur: geel

Deel ons op social media

1 thoughts on “Mini wafelijzer”

Comments are closed.